Cirkels & Rituelen

Cirkels

In deze tijd van hectiek, veranderingen en drukte heb je soms tijd nodig voor jezelf en zoek je de mogelijkheid om dit samen met anderen, gelijkgestemden, te doen. Hoe fijn is het dan dat je kan zakken in een Cirkel van gelijkgestemden? Spark of Life heeft hiervoor verschillende mogelijkheden

Eens in de maand komen we samen in een cirkel van vrouwen. Om te delen, om te zijn, om Sisterhood te ervaren, om elkaar even te dragen, samen te lachen en soms samen te huilen. Voel je de roep? Wees welkom! De cirkels vinden plaats op …..

Tarieven

Eens in de maand komen we samen in een cirkel van mannen en vrouwen. Om te delen, om te zijn, om te ervaren hoe het is om samen te zijn, om elkaar even te dragen, samen te lachen en soms samen te huilen. Voel je de roep? Wees welkom! De cirkels vinden plaats op …..

Tarieven

Hoe fijn is het om samen te kunnen genieten van contact met elkaar, in connectie, samen zijn, warme olie, de liefde-volle flow? Een avond niets anders dan samen ont-spannen?

 

In een veilige warme setting zakken we eerst met een meditatie in onze eigen veilige bedding en maken we hierna kennis met elkaar. Er worden koppels gevormd (of je komt samen en besluit samen te blijven) waarna er een uitwisseling plaatsvindt van een Kashmirische massage. Deze avonden worden begeleid door Selma en er zijn vrouwenavonden en gemengde avonden. Op de gemengde avonden word er gestreefd naar een gelijk aantal mannen en vrouwen.

 

Wat breng je mee? Een sarong/omslagdoek, iets lekkers voor bij de thee na de massage. Voor meditatiekussens, matten, handdoeken en warme kokosolie wordt gezorgd. Zorg dat je fris komt en in schone kleding, zonder parfum of deodorant.

Er is plek voor maximaal 8 personen, je plek is verzekerd na aanmelding, bevestiging en betaling. Check de agenda (link toevoegen) voor de actuele data.

Tarieven

Rituelen

Het Keltisch Jaarwiel kent vele vieringen, iedere 6 weken is er een. Deze vieringen vanuit een ver verleden, zijn door de kerk omgezet naar Christelijke feestdagen. Zo is Ostara omgezet naar Pasen, Beltane naar de Een Mei feesten en werd Yule kerstmis. Voel je het verlangen om de oorspronkelijke feesten met ons mee te vieren? Dat kan! Meld je aan via de agenda en vier de feesten op oude wijze en met oude rituelen met ons mee. Zie de agenda voor het aanbod.

Er is plek voor maximaal 8 personen, je plek is verzekerd na aanmelding, bevestiging en betaling. Check de agenda (link toevoegen) voor de actuele data.

Tarieven

Deze Rite is naar ons gekomen vanuit Zuid-Amerika en is de 13e rite van de Munay Ki. Het is een Baarmoeder heling. Een heling en ont-waking van onze oerwijsheid. De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in op te slaan….. het is een plek van creatie en geboorte van leven, in alle vormen. Of het nu fysieke geboorte is of de geboorte van een nieuw concept of idee. We geven geboorte via onze baarmoeders. Door de eeuwen heen is de collectieve vrouwelijke energie ontkent, onderdrukt en misbruikt. In ons dragen we, bewust en/of onbewust, pijn, verdriet en verwondingen van de generaties vrouwen vóór ons en vanuit vorige levens of dit leven mee. Onze vrouwelijke kracht is hierdoor voor een (groot) deel verloren gegaan en het is tijd dat we dit helen. Alles wat we helen, helen we voor onszelf, maar óók voor onze voorouders en voor allen die na ons komen. De Womb Wisdom die iedere vrouw, maar ook iedere man, bij zich draagt is vol kracht, liefde-vol en vol wijsheid. Het is tijd mooie Vrouw, om je wijsheid te gaan leven.

Een Rite of the Womb duurt 3 uur. We starten met een kennismaking en daarna volgt een meditatie waarin we contact maken met jouw wens en jouw pad. Ik neem je tijdens de meditatie mee naar je voormoeders waarin we ze vragen wat we mogen helen en wat er los gelaten mag worden. Na deze mediatie maak je een tekening/schrijf je wat je los wil laten en wat je ervoor in de plaats wenst. Hierna volgen de rituele verbranding van al wat je los wil laten en ontvang je het geschenk van de Rite.

Wil je de Rite ontvangen met een groep vrouwen? Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden.

Tarieven

Een zweethut is een Sjamanistisch reinigingsritueel. Deze zweethutten worden gegeven in Drenthe, Westdorp. Het is ook mogelijk een privé hut te krijgen, gegoten door Selma. Voor meer informatie, kijk op of neem contact op via het contactformulier van Spark of Life: https://www.witwyfke.nl/vrouwen-zweethut/

Tarieven

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden