Telefoonnummer

06-17972634

Email

info@spark-of-life.nl

Openingstijden

Op afspraak

Een Kashmirische massage is eigenlijk geen ‘massage’ in de klassieke zin van het woord, maar veel meer een intuïtieve, meditatieve, liefdevolle, koesterende aanraking van het gehele lichaam, met gebruik van heerlijk warme massageolie, ondersteund door mooie, ontspannende muziek. 
​Deze vorm van liefdevolle aanraking komt voort uit de Kashmirische Tantra traditie en is al eeuwen oud.

​Door mijn aanraking neem ik je mee op een liefdevolle reis om je lijf te voelen, de energie te voelen stromen en pulseren. De aanrakingen zijn teder, zacht, gevoelig, langzaam en voorzichtig, maar soms juist ook heel intens, krachtig en pulserend, in vloeiende bewegingen.
​Elke Kashmirische massage is anders, er zijn geen vaste patronen, waardoor je wordt uitgenodigd steeds verder en verder in je lijf te zakken en te genieten van de stromende levensenergie in je lijf.

Na een telefonische intake plannen we een afspraak in de praktijk.
De massage vindt plaats op een verwarmde mat op de vloer, waarop we samen plaatsnemen voor ons intakegesprek en meditatie. Na de meditatie zal ik beginnen met de intuïtieve aanraking van jouw lijf in zachtheid en zullen we samen zakken in een zachte en meditatieve toestand tijdens de massage.

Een Kashmirische massage wekt de vitale levensenergie op en brengt sensuele en seksuele energie weer tot leven en zorgt ervoor dat deze vrijer en intenser kan gaan stromen. Dit kan ook ervoor zorgen dat je liefdesleven en relatie met je partner, kinderen, familie en vrienden kan veranderen.  Deze vorm van masseren brengt je doorgaans dichter bij jezelf en stelt je in staat om beter te voelen. Dit kunnen fijne gevoelens zijn, maar soms komt er ook verdriet en boosheid naar boven, die lang verstopt hebben gezeten. Ik nodig je uit om alles te laten zijn en de gevoelens te laten stromen. Door dit te laten stromen, kunnen de gevoelens een plek krijgen en geheeld worden. Het kan zijn dat er meer dan een sessie nodig is om de gevoelens een plek te geven en te helen.

Na de massage is er tijd om even na te liggen (alleen of samen, dit is wat jij op dat moment aangeeft) en iets te drinken.

Een Kashmirische massage duurt minimaal 2 uur, bij een eerste massage duurt de afspraak minimaal 2,5 uur. Er wordt gebruik gemaakt van kokosolie. Indien je allergisch bent voor deze olie zijn er nog andere alternatieven. Graag aangeven vóór de afspraak tijdens de telefonische intake.