Telefoonnummer

06-17972634

Email

info@spark-of-life.nl

Openingstijden

Op afspraak

Mijn naam is Selma Ioné Wassenaar-van der Lingen en ik woon in Druten. Ik heb een massage opleiding gedaan bij het Wellness Instituut in Emst (bij de Veluwse Bron). Sinds november 2017 ben ik officieel gediplomeerd Wellness masseur. Na deze opleiding heb ik nog verschillende cursussen gevolgd om me verder te bekwamen in het masseren. Ik heb een opleiding voetreflex massage gevolgd, een opleiding voor tantra massage en ik ben Reiki Master. Ik geniet ervan om mensen te kunnen laten ontspannen met mijn handen en doe dit dan ook graag.

Ik masseer op een intuïtieve manier en voel aan wat er voor U nodig is op het moment dat U bij mij komt voor een massage. Ook de toevoeging van een geur doe ik op intuïtie. U mag mij vertellen wat uw klachten zijn en ik ga voelen welke olie er nodig is voor U op dat moment. Het kan voorkomen dat er op verschillende plekken van uw lichaam verschillende essentiële oliën nodig zijn. Als U het leuk vindt om te weten waarom we op een bepaalde olie uitkomen, zal ik de boeken erbij pakken en dit na de massage met U bespreken.

Ik vind het zeer belangrijk dat mijn cliënten ontspannen een massage in gaan en begin dan ook altijd met een kop thee en een gesprek. Hierna volgt de gekozen massage van de afgesproken duur. Na de massage krijgt U een glas water aangeboden voordat U naar huis gaat.

Tijdens de activiteiten van Spark of Life hanteren we de richtlijnen van het RIVM.

Mocht U vragen hebben, mag U mij altijd een berichtje sturen via Whatts-app of even bellen.
Ik hoop U te mogen begroeten in mijn praktijk.

Selma Ioné Wassenaar-van der Lingen