Telefoonnummer

06-17972634

Email

info@spark-of-life.nl

Openingstijden

Op afspraak

Deze massage is een liefdevolle en hartsverbindende massage, gebaseerd op taoïstische technieken. In deze vorm van massage wordt er gezorgd dat de leverenergie goed gaat stromen. Er is in deze massage maar een doel: het opwekken en laten stromen van de levens- en liefdesenergie in je lichaam. Dit zorgt ervoor dat deze energie een balans brengt op mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel niveau.

In deze massage maken we gebruik van de kleine hemelse cirkel, ook wel de microcosmische kringloop genoemd. In de meditatie zullen we deze kringloop samen op gang brengen. Met behulp van rekkingen en strekkingen wordt het lijf verder geactiveerd, waarna de massage met tedere, zachte, gevoelige, langzame en voorzichtige, maar soms juist ook heel intense, krachtige en pulserende bewegingen wordt voortgezet aan zowel de achterzijde als voorzijde van uw lichaam. Deze vorm van massage is dynamischer als de Kashmirische massagetechniek.

Ook deze vorm van masseren brengt je doorgaans dichter bij jezelf en stelt je in staat om beter te voelen. Dit kunnen fijne gevoelens zijn, maar soms komt er ook verdriet en boosheid naar boven, die lang verstopt hebben gezeten. Ik nodig je uit om alles te laten zijn en de gevoelens te laten stromen. Door dit te laten stromen, kunnen de gevoelens een plek krijgen en geheeld worden. Het kan zijn dat er meer dan een sessie nodig is om de gevoelens een plek te geven en te helen.

Na de massage is er tijd om even na te liggen (alleen of samen, dit is wat jij op dat moment aangeeft) en iets te drinken.

Een Tao Tantra massage duurt minimaal 2 uur, bij een eerste massage duurt de afspraak minimaal 2,5 uur. Er wordt gebruik gemaakt van kokosolie. Indien je allergisch bent voor deze olie zijn er nog andere alternatieven. Graag aangeven vóór de afspraak tijdens het telefonisch contact.