Ayurvedische hoofdmassage

Ayurvedische hoofdmassage

Spark-of-Life Ayurvedische hoofdmassage

Tijdens deze massage worden je hoofd, nek en schouders gemasseerd met warme olie. Ook jouw haren. Het is een zachte ontspannende massage die heel erg geschikt is voor mensen met stress, spanning, hoofdpijn, vermoeidheid, etc. Ben je ook veel in je hoofd bezig? Thuis, op het werk? Veel piekeren? Energie gaat dan vaak vastzitten in hoofd, schouders en nek.

Een Ayurvedische hoofdmassage bevordert de bloedcirculatie en brengt lichaam en geest beter in balans. Het verbetert de toevoer van zuurstof en glucose naar de hersenen, het verbetert de circulatie van het hersen- en ruggenmergvocht, ontspant het zenuwstelsel en zorgt voor vermindering van vermoeidheid als gevolg van mentale spanning en druk.
Deze massage is ook te boeken in combinatie met alle andere massages.

Tip voor na de massage: als je je haren gaat wassen neem je eerst een beetje shampoo op je hand. Je doet daar een klein beetje water bij en zorgt dat dit gaat schuimen op je hand. Je brengt dit aan op je droge (maar vette) haren en masseert de shampoo goed in. Hierna goed uitspoelen en je haren nog een keer met shampoo wassen. Dan kun je de shampoo aanbrengen op de natte haren.

 

Heb je een allergie? Dan hoor ik dit graag van tevoren en kan ik rekening houden met welke olie ik warm maak voor jouw massage.

Tarieven
Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden