Over ons

Samen met mijn lief vorm ik het Spark of Life-team! Heerlijk om samen bezig te zijn met hetgeen we graag uitdragen en overbrengen. Met heel veel liefde en aandacht. Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Kijk snel verder en ont-moet ons……

Selma

Welkom! Mijn naam is Selma Wassenaar-van der Lingen en ik woon samen met mijn man Maurice en onze drie teckels in het Gelderse Druten. Mijn massage opleiding heb ik gevolgd bij het Wellness Instituut in Emst (bij de Veluwse Bron) en sinds november 2017 ben ik officieel gediplomeerd Wellness masseur. Na deze opleiding heb ik nog verschillende cursussen gevolgd om me verder te bekwamen in het masseren. Ik heb onder andere een opleiding voetreflex massage en een opleiding voor tantra massage. Ook ben ik Reiki Master en voor het werken met kristallen klankschalen ben ik CMA gecertificeerd. Ik geniet ervan om mensen te kunnen laten ontspannen met mijn handen en doe dit dan ook graag.

Ik masseer op een intuïtieve manier en voel aan wat er voor jou nodig is op het moment dat jij bij mij komt voor een massage. Ook de toevoeging van een geur doe ik op intuïtie, ik voel welke olie er nodig is voor jou op dat moment. Het kan voorkomen dat er op verschillende plekken van je lichaam verschillende essentiële oliën nodig zijn. Als je het achteraf leuk vindt om te weten waarom we op een bepaalde olie uitkomen, zal ik de boeken erbij pakken en dit na de massage met je bespreken.

In 2020 heb ik een opleiding gevolgd tot Bezield Coach bij Adriaan Hoogendijk. Een opleiding die mijzelf veel inzicht heeft gegeven in wie ik ben en waarom ik dingen doe. Dit heb ik gedaan om bijvoorbeeld mensen te kunnen helpen met het verwerken van trauma, waardoor aanraking en coaching gecombineerd kunnen worden. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar diensten pagina.

In 2023 heb ik de opleiding tot IPT® Practitioner gedaan voor mannen en vrouwen bij Dana Centrum (Holistische Verloskunde, (Bekken)zorg en Opleiding). Integral Pelvic Therapy® is een complementaire zorg die een holistische benadering van bekkengezondheid biedt. Voor meer informatie hierover verwijs ik je graag naar de aparte IPT pagina.
Mocht je vragen hebben, mag je mij altijd een berichtje sturen via WhatsApp of even bellen. Ik hoop je snel te mogen begroeten in mijn praktijk.
Selma Wassenaar-van der Lingen

Maurice

Mijn naam is Maurice van der Lingen – Wassenaar. Naast mijn fulltime baan ondersteun ik mijn vrouw op diverse gebieden binnen haar bedrijf. Ik ondersteun haar o.a. bij het geven van massages en geef ondersteuning op het gebied van coaching.

Ik heb diverse opleidingen en workshops gevolgd op het gebied voor tantra massage. Daarnaast ben ik voor klankschalen gecertificeerd in The Power of Sound (CMA gecertificeerd).

Als je wilt weten wat we allemaal samen doen neem een kijkje op de website.

Maurice van der Lingen – Wassenaar

Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden