Massages & behandelingen

Deze massage is geschikt voor jou als je de wens tot ontspannen hebt. Vooral bij stress gerelateerde klachten en psychische belasting is deze massage aan te raden. Maar ook natuurlijk indien je jezelf wil trakteren op een heerlijk moment voor jezelf.

Ontspanningsmassage

Tijdens deze massagevorm wordt er gebruik gemaakt van van tevoren verwarmde stenen in water. Er is een keuze tussen basalt stenen of halfedelstenen. De keuze welke steensoort er gebruikt zal worden, maak ik door mij vóór de massage op je af te stemmen.

Hotstone (en coldstone) massage

Tijdens deze massage worden je hoofd, nek en schouders gemasseerd met warme olie. Ook jouw haren. Het is een zachte ontspannende massage die heel erg geschikt is voor mensen met stress, spanning, hoofdpijn, vermoeidheid, etc.

 

Ayurvedische hoofdmassage

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen en is een Japanse energetische therapievorm. Het lichaam wordt behandeld met energie, door het opleggen van handen waardoor de energie wordt afgegeven.

Reikibehandeling

Tijdens deze zeer ontspannende behandeling maak ik een combinatie van een ontspanningsmassage van 60 minuten, met erna een klankbad van 30 minuten.  Zakken in je lichaam, stoppen met denken, alleen maar voelen en ervaren.

Ontspanningsmassage met klankbad

Een honingmassage is een eeuwenoude vorm van bindweefselmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme biologische honing. Honing bevat diverse natuurlijke suikers, mineralen en sporenelementen die de huid voeden en vernieuwen, om de huid heerlijk glad, sterk en zacht te maken.

Honingmassage

Een klankbad is een helende reis voor zowel lichaam als geest. De trillingen van geluid zorgen voor balans en ontspanning tot diep in al je cellen.

Klankbad

De intuïtieve massage zegt precies wat ermee bedoeld wordt. De massage wordt uitgevoerd op basis van intuïtie.  Deze massagevorm is gericht op het opheffen van spanningen en blokkades in je lichaam.

Intuïtieve massage

Hoe leuk is het om samen met je partner / vriendin / vriend / moeder / vader / dochter / zoon /….. iets te ondernemen? Of om cadeau te geven? Kom voor een duo verwenmoment naar Spark of Life voor een geweldig ontspannend en gezellig moment samen.

Duo verwenmoment
Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden