Coaching en aanraking

Coaching

Soms raak je, door dingen die in je leven gebeuren, je levensvreugde kwijt. En hoe vind je die dan weer terug? Wat nu als je je vertrouwen ook nog kwijt bent in de aanraking door een medemens?

Een mens is gemaakt in mijn beleving om (aan)geraakt te worden door een ander. Raken en aanraken kan op vele manieren, maar als jij door een ander mens op dit gebied geschaad bent, is dat zeer pijnlijk en verdrietig. Ik weet dit uit eigen ervaring. Door een verkeerd handelende tantramasseur ben ik ervaringsdeskundige op dit gebied. Ik zie dit als een cadeau in een gitzwart papiertje. Hoezo, vraag je je af, een cadeau? Door eerst door de buitenlaag heen te werken met mijn partner, langzaam weer aangeraakt en gemasseerd worden, stap voor stap opbouwend wat er was stuk gemaakt, heb ik het een plek kunnen geven. Het papiertje was eraf en hierdoor ben ik tot dat prachtige cadeau gekomen.

En wat is dat cadeau voor mij dan? Een ervaring, die mij in staat stelt om anderen, die met hetzelfde stuk worstelen, te begrijpen en te helpen! Inzicht te hebben in wat dit met een mens doet is een van de grootste geschenken die ik mijzelf en nu dus ook een ander kan geven. Door inzicht en heling is het mogelijk verder te gaan en weer open te staan voor de aanraking van een ander.

Dit is voor mij de reden geweest om in 2020 een coaching opleiding te volgen tot Bezielend Coach bij Hoogendijk Coaching en heb ik in 2023 een opleiding gedaan tot integraal bekkentherapeut (IPT®). Door middel van coaching gesprekken en aanraak- en massagesessies kan ik je het vertrouwen in je eigen lijf en in de aanraking van de medemens teruggeven. Het ondergaan van een corrigerende ervaring op dit gebied naast het voeren van therapeutische gesprekken is cruciaal voor herstel.

Samen bekijken we stap voor stap wat er nodig is en wat er mogelijk is om met jou op dit gebied aan verder herstel te werken. Dit kan een coaching sessie zijn van 2 uur, een massage sessie van een uur of langer, IPT® sessies, een wandeling met gesprekken of iets anders. Alle stappen worden in overleg gezet.

Voor deze trajecten geldt een speciaal tarief. Ik nodig je uit om contact met me op te nemen voor het inplannen van een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe we jouw traject vorm kunnen gaan geven.
Deze trajecten zijn altijd langer dan gewone coaching trajecten en duren minimaal 6 maanden, met eens in de 2-4 weken een sessie.

Ik wil dat een Coaching en Aanraking voor iedereen toegankelijk is. Daarom is er voor iedereen met minder financiële draagkracht het Spark-of-Life fonds. Voel je de roep voor een traject, maar heb je minder te besteden? Neem dan contact met mij op om te zien wat de mogelijkheden zijn

Tarieven
Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden