Coaching

Coaching

Soms realiseer je je dat je behoefte hebt aan meer levensvreugde of raak je, door dingen die in je leven gebeuren, je levensvreugde wat kwijt. Je voelt je somber, het leven is een sleur of je hebt het gevoel dat je maar niet verder komt. En hoe vind je die levensvreugde dan weer terug? Wat nu als je dat niet alleen lukt? Hoe kun je verder met plezier en vreugde in je leven?

 

Ik kan je op weg helpen door middel van coaching. Dit gebeurt door intuïtief aan te voelen wat er voor jou nodig is om jouw “spark of life” weer terug te vinden. Door het maken van opdrachten, gesprekken te voeren, wandelingen te maken, te werken met klank, meditatie, massage of bijvoorbeeld intuïtief tekenen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om jou te helpen!

 

Gaan we met coaching aan de slag? Met een open mind gaan we samen op reis, onderweg naar jouw doel. Om jouw “spark” weer meer power te geven, om het plezier weer terug te vinden in het leven, om je pad in dit leven terug te vinden. Om samen te onderzoeken hoe dingen anders kunnen, met een frisse blik kijken naar gebeurtenissen in je leven en vandaaruit verder te lopen. Een heerlijke ontdekkingstocht, want ieder mens is uniek, iedere reis is uniek, iedere sessie is uniek, ieder traject is uniek.

Na een vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten (gratis) gaan we samen kijken of we tot een coaching doel kunnen komen. Als we gezamenlijk besluiten om aan het werk te gaan met jouw doel, spreken we het aantal sessies af waarin we dit willen gaan doen en spreken we de start van het traject af. Nadat jij een eerste serie opdrachten hebt gemaakt, gaan we aan de slag en zullen we iedere 2 tot 3 weken samen komen voor een sessie van 1,5 tot 2 uur met een maximum van 5-6 sessies voor een traject. Meer is er meestal niet nodig en kun je zelf verder met de aangeboden tools om verder te werken.

 

Deze sessies worden betaald door het aanschaffen van een strippenkaart van 10 uur. Bij de aanschaf van deze strippenkaart krijg je een extra uur gratis.  Het is mogelijk deze strippenkaart in termijnen te betalen als je niet in ene kan betalen, overleg hierover is zeker mogelijk. Mochten er strippen overblijven na een traject? Dan mogen deze ook ingezet worden voor een massage bij Spark of Life. Ook kun je deze strippen laten staan voor een korte opfrissing of een nieuw traject. Mocht je net één strip tekortkomen? Dan mag deze ene sessie ook los afgerekend worden. De strippenkaart heeft een geldigheid van 1 jaar na datum van aanschaf. Hierna vervallen alle overgebleven strippen, er is geen recht op restitutie.
Een coaching traject mag voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom is er voor iedereen met minder financiële draagkracht het Spark-of-Life fonds. Voel je de roep voor een traject, maar heb je minder te besteden? Neem dan contact met mij op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Tarieven
Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden