Honingmassage

Spark-of-Life ontstpanningsmassage

Een honingmassage is een eeuwenoude vorm van bindweefselmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme biologische honing. Deze vorm komt uit Azië en Oost-Europa, maar ook het gebruik van honing voor massage in het sjamanisme is bekend.

Honing bevat diverse natuurlijke suikers, mineralen en sporenelementen die de huid voeden en vernieuwen, om de huid heerlijk glad, sterk en zacht te maken. Door de antibacteriële werking van honing vermindert het ook onzuiverheden van de huid.

Meestal wordt tijdens deze massage de rug behandeld, maar indien gewenst kan de rest van het lichaam ook behandeld worden. De bloedcirculatie van het onderhuids weefsel wordt sterk geactiveerd, waarbij afvalstoffen worden losgemaakt en afgevoerd. Daarnaast is het een heel effectieve methode voor huidverbetering, als anti-cellulitis behandeling en het verlichten van spier- en gewrichtspijn.

Een honingmassage werkt als een natuurlijke peeling en trekt vervuiling dat zowel lichamelijk als geestelijk op je lichaam is gaan zitten los, waardoor het afgevoerd kan worden. Door de massage zul je ruimte ervaren in je hoofd en je lichaam ervaart een diepe ontspanning. Het werkt lang door en brengt loslaatprocessen op gang.

Honingmassage is niet geheel pijnloos en daarom is deze massage bijzonder geschikt voor mensen die van een hele stevige massage houden. Deze massage is niet geschikt voor mensen met een allergie voor bijenproducten en voor mensen met overmatige rug beharing.

Aansluitend aan de massage wordt de huid gewassen met warm water en gemasseerd met een voedende olie, met als resultaat dat de spieren goed ontspannen en de huid schoon en verzorgd aanvoelt. Het regelmatig ondergaan van deze massage zal de algehele weerstand verhogen. Ik raad aan om de eerste 12 uur na de massage niet met zeep te douchen en goed water of kruidenthee te drinken om alle losgemaakte afvalstoffen goed af te voeren.

Het is heerlijk om een losse behandeling te ondergaan maar voor een doelgerichte huidverbetering en anti-cellulitis wordt een aaneengesloten serie behandelingen aangeraden.

Een honingmassage is een aanvullende therapie en geen vervanging voor reguliere therapie. Bij klachten wordt aangeraden om eerst contact op te nemen met je arts en/of specialist.

Tarieven
Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden