Hotstone (en coldstone) massage

Spark-of-Life hotstone massage

Tijdens deze massagevorm wordt er gebruik gemaakt van verwarmde stenen. Er is een keuze tussen basalt stenen of halfedelstenen. De keuze welke steensoort er gebruikt zal worden, maak ik door mij vóór de massage op je af te stemmen. Tijdens de massage wordt je huid eerst voorzien van olie, waarna de stenen over je huid worden bewogen, er zit dus een laagje olie tussen de warme stenen en je huid. Als de stenen zijn afgekoeld, worden er nieuwe stenen gepakt, waarna de massage doorgaat. Dit zorgt voor een diepe ontspanning. Bij deze massagevorm wordt zowel de voorzijde als de achterzijde van je lichaam behandeld. Je kan tijdens deze massage je slip aanhouden.

Ook is het mogelijk om een hot- en coldstone massage te ontvangen. Warme stenen worden dan afgewisseld met koude stenen. Dit geeft een verkwikkend effect en stimuleert het zenuwstelsel. Coldstone massage kan niet altijd worden toegepast. Sommige medische aandoeningen zijn een contra-indicatie voor het toepassen van coldstone massage.
Deze massagevorm is niet aan te raden als de buitentemperatuur 30˚C of hoger is. Door het gebruik van warme stenen, wordt de temperatuur in en rond je lichaam dan te warm.

Heb je een allergie? Dan hoor ik dit graag van tevoren en kan ik rekening houden met welke olie ik warm maak voor jouw massage.

Tarieven
Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden