Intuïtieve massage

Spark-of-Life Intuïtieve massage

De intuïtieve massage zegt precies wat ermee bedoeld wordt. De massage wordt uitgevoerd op basis van intuïtie.  Deze massagevorm is gericht op het opheffen van spanningen en blokkades in je lichaam, waardoor je soms zelfs het gevoel hebt op een andere planeet terecht te komen. Tijdens deze massage worden verschillende massagetechnieken toegepast, die onder andere uit de Tao Tantrische stroming en Kashmirische massage komen, maar altijd op intuïtie en vanuit hartsverbinding. Ik voel aan wat je lichaam nodig heeft om te kunnen ontspannen en de levens- en liefdesenergie weer te laten stromen. De massage vindt plaats op een futon op de grond.

Deze massage kan lichamelijke en emotionele processen op gang brengen. Dit kunnen fijne gevoelens zijn, maar soms komt er ook verdriet of boosheid naar boven, wat lang verstopt heeft gezeten. Ik nodig je uit om alles te laten zijn en de gevoelens te laten stromen. Door dit te laten stromen, kunnen de gevoelens een plek krijgen en geheeld worden. Het kan zijn dat er meer dan een sessie nodig is om de gevoelens een plek te geven en te helen.

Na de massage is er tijd om even na te liggen (alleen of samen, dit is wat jij op dat moment mag aangeven) en iets te drinken met wat lekkers.

Voor een intuïtieve massage is er eerst telefonisch contact tussen jou en mij. Deze massagevorm heeft afspraken van minimaal 2 uur, bij een eerste massage duurt de afspraak minimaal 2,5 uur. Er wordt gebruik gemaakt van kokosolie. Indien je allergisch bent voor deze olie zijn er nog andere alternatieven. Graag aangeven vóór de afspraak tijdens het telefonisch contact

Tarieven

Voor de intuïtieve massage gelden onderstaande regels en afspraken:

  • Tijdens de intake wordt er gevraagd naar klachten van gewrichten (armen, benen). Indien deze er zijn, graag aangeven want dan kan ik met eventuele strekkingen van de ledematen rekening houden met eventuele beperkingen.
  • Jij bepaalt of je de massage geheel naakt wil ontvangen, of dat je bepaalde kledingstukken aan wil houden. Hou er dan wel rekening mee dat er olie aan de kleding kan komen.
  • Ik zal al dan niet ontkleed zijn tot op mijn slip, passend bij hetgeen er nodig is en wat jij prettig vindt.
  • Jij bepaalt waar je wel en niet aangeraakt wil worden.
  • Jij bepaalt de grenzen (binnen mijn grenzen) en deze zal ik respecteren.
  • Van tevoren aangegeven grenzen worden niet tijdens de massage opgerekt of overschreden. Voel je toch de behoefte tijdens de massage om op eerder aangegeven plekken waar je niet aangeraakt wilde worden, aangeraakt te willen worden, dan zal ik hier tijdens de massage niet op ingaan. Ik nodig je uit om dan na de massage goed na te voelen of de wens er nog steeds is en een nieuwe afspraak te maken.
  • Mijn aanrakingen zullen nooit, op wat voor manier dan ook, gericht zijn op het bewust toewerken naar een seksueel hoogtepunt.
  • Een Yoni of Lingham massage behoren NIET tot de mogelijkheden. Indien je dit graag wil, zal je op zoek mogen gaan naar een andere masseur.
Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden