Klankbad

Spark-of-Life klankschalen

Een klankbad is een helende reis voor zowel lichaam als geest. De trilling van de klankschalen, koshi’s, gong en de stemvorken zorgen voor balans en ontspanning tot diep in al je cellen. Tijdens een klankbad lig je gekleed op een behandeltafel in de warme omhulling van een deken en een elektrische onderdeken. Ik maak onder andere gebruik van een oceandrum, Koshi’s, stemvorken, Himalaya klankschalen en Alchemy Bowls (speciale kristallen klankschalen). Deze worden op, onder en om het lichaam heen geplaatst en zorgen voor een aangenaam geluid en een trilling. Deze trilling ervaren mensen vaak alsof de cellen vibreren, tintelen en zich openen. Je voelt je lichaam bruisen of er ontstaat een vredig gevoel in je lichaam.

Het is niet zo vreemd, want klankfrequentie gaat 4 keer sneller door water dan door de lucht. Zo ook in ons lichaam, want we bestaan immers voor 75% uit water. Dr. Masaru Emoto heeft onderzoek gedaan naar hoe energie water kan veranderen. Watercellen waar tegen geschreeuwd was, zagen er compleet anders uit als watercellen waar liefdevol tegen gesproken was.

Klankfrequenties kunnen nieuwe verbindingen maken in de hersenen en functies herstellen. Oude patronen kunnen door klanken worden doorbroken en creativiteit en intuïtie worden door klanken versterkt.

Voor het bespelen van klankschalen heb ik een opleiding gevolgd bij Crystal Singing Bowls Europe. De training is CMA gecertificeerd.

Tarieven
Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden