Vier handenmassage

Spark-of-Life vierhanden close up

Deze massage vindt plaats op een massagetafel of op een mat.
Tijdens deze massage word je door twee masseurs tegelijk gemasseerd, waarbij beide masseurs zich energetisch op elkaar afstemmen. Zowel de voorzijde als de achterzijde van het lichaam worden tijdens deze massage aangeraakt met afwisselende druk en intensiteit en met lange strijkingen. Deze massage wordt uitgevoerd samen met mijn partner, Maurice van der Lingen-Wassenaar. Ook hij is geschoold in Body of Bliss massagetechnieken.

Tijdens deze massage is het het makkelijkst als je geheel bent ontkleed. De lange streken langs het lichaam kunnen dan het beste worden uitgevoerd zonder belemmering van een slip. Je edele delen zullen wel met een handdoek worden bedekt tijdens het masseren. Mocht je toch graag je ondergoed aanhouden, dan zullen we daar zoveel mogelijk omheen masseren. Houd er dan wel rekening mee dat er massageolie op uw ondergoed zou kunnen komen. Dit is voor ons tijdens de massage haast niet te voorkomen.

Er wordt gebruik gemaakt van kokosolie. Indien je allergisch bent voor deze olie zijn er nog andere alternatieven. Graag aangeven vóór de afspraak.

Deze massage is uitsluitend ‘s avonds of in het weekend in te plannen, bij beschikbaarheid van beide masseurs.

Tarieven
Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden