Daar is hij dan, de geboorte van de nieuwe website! Na lang wikken en wegen heb ik besloten
Ioné Well-ness en Spark of Life samen te voegen onder de naam Spark of Life. Want hoe belangrijk is het om je eigen levensvonk te voeden, aan te wakkeren en levend te houden? Jezelf de ruimte te geven om heerlijk te ontspannen of om met coaching stukken in jezelf aan te pakken die je wil helen. Mijn levensvonk en levensvuur die ik met jullie wil delen!

Ook is er nieuw aanbod in de vorm van klanksessies, klank en aanraaksessies, duo sessies. Bij coaching is er nieuw aanbod in de vorm van coaching en aanraking. Dit is speciaal voor mensen die op het gebied van aanraking trauma hebben opgelopen of trauma hebben op een andere manier. Dit is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Vele mannen durven niet naar buiten te komen met trauma op dit gebied, maar wees welkom! Ik nodig degenen die zich hierdoor aangesproken voelen uit om vooral een kennismakingsgesprek in te plannen om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

In de toekomst wordt het aanbod nog verder uitgebreid met mannen- en vrouwencirkels, gemengde cirkels en kashmirische massage avonden. Hou hiervoor de agenda en Facebook in de gaten.

En als cadeautje omdat je de moeite hebt genomen de site te bekijken, krijg je tot 31 december 2022 20% korting op jouw eerste massage of eerste sessie.

Heel veel plezier met het bezoeken van de nieuwe site!

Selma

About Author

Leave a Comment

Logo

Kom in contact

06-17972634
info@spark-of-life.nl

Pa Hoeklaan 3
6651 TE Druten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden Spark of Life
Cadeaubon voorwaarden